In de Naruto franchise hebben we door de jaren heen veel (soortgelijke) games zien verschijnen, maar met Naruto to Boruto: Shinobi Striker pakt Bandai Namco het net even wat anders aan. Vorm een team en ga onder andere online het gevecht met andere spelers aan.

Deze fighter is sinds kort verkrijgbaar en binnenkort zullen we je meer over de game vertellen in onze review. Samen met Bandai Namco hebben we vandaag echter een leuke actie voor je, we mogen de game namelijk vijf keer weggeven voor de PS4. Om kans te maken zul je het onderstaande moeten doen.

Opdracht: Als grote fan van Naruto moet je ons proberen te overtuigen waarom wij de game naar je op moeten sturen.

Stel een mailtje op en vertel je verhaal, stuur een afbeelding in of doe wat anders, creativiteit zullen we in ieder geval altijd waarderen. Je kunt je inzending insturen door de onderstaande stappen te volgen en wie weet speel jij straks Naruto to Boruto: Shinobi Striker. Zet voor het gemak even je adresgegevens in de inzending, dat maakt het afhandelen gemakkelijker mocht je de winnaar zijn.

Let op, het betreft een promoversie van de game, die wordt dus geleverd in een slimcase.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Naruto to Boruto'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Bandai Namco zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 16 september 2018. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Bandai Namco.