Een paar dagen geleden kwam het nieuws naar buiten dat Final Fantasy XV Pocket Edition HD gespot was in de PlayStation Store. Dit ging toen om een foutje, maar nu is de game wederom te vinden in de digitale winkel van Sony en wel als titel die je direct kan aanschaffen.

Het gebeurt natuurlijk wel vaker dat een game per ongeluk eerder wordt getoond dan de bedoeling is, maar meestal is het dan zo dat er eerst een aankondiging volgt voordat deze daadwerkelijk beschikbaar wordt gesteld. Het is dan ook een verrassing dat Final Fantasy XV Pocket Edition HD nu al in de PlayStation Store te vinden is. Het spel kost €29,99, maar heb je een PlayStation Plus-abonnement, dan krijg je een flinke korting. Dan kost de game namelijk maar €17,99.

Final Fantasy XV Pocket Edition HD is een uitgeklede versie van Final Fantasy XV en kwam in februari van dit jaar uit voor smart devices. Zoals de titel al doet vermoeden is de console-versie visueel geoptimaliseerd ten op zichte van de mobiele versie en hoe dat er uitziet, laat de onderstaande launch trailer zien.