Volgende week zal Starlink: Battle for Atlas in de schappen liggen en in aanloop naar de release geeft Ubisoft twee nieuwe trailers uit, waarin de piloten Judge en Chase worden geïntroduceerd.

Judge is een mysterieuze alien wiens gehele gedaante verborgen wordt door een ruimtepak. Zijn ruimteschip, de Neptune, heeft een speciale aanval genaamd Time Shift, waarmee je de tijd langzamer kunt laten gaan, zo dat de meest hectische gevechten weer dragelijk worden. Zijn speciale attachment is de Levitator waarmee je je vijanden onderdanig maakt aan anti-gravity. Dit wapen is los verkrijgbaar.

Calisto ‘Chase’ Da Silva is nog maar 16 jaar oud en zij heeft haar linkerarm en been verloren in een ongeluk, maar toch kan zij met een ruimteschip manoeuvreren als geen ander! Haar ruimteschip heet de Pulse en de speciale aanval ‘Overdrive’ laat haar schip extra snel gaan. Haar Volcano wapen vuurt als een minigun warmte-geactiveerde moleculen af. Hoe warmer het wapen wordt, hoe dodelijker de ammunitie die eruit komt!