Wie vandaag menig webshop checkt zal zien dat de PS4 Pro plots goedkoper is geworden. De console wordt bij bekende retailers als Bol.com, Nedgame en MediaMarkt voor €299,- aangeboden. De prijsverlaging lijkt in te gaan vanaf 14 december, zo staat in de webshops aangegeven. Het is nog onduidelijk of deze prijsverlaging permanent is, of dat het slechts een actie voor kerst betreft.

Reserveren kan overigens al wel, je ontvang de console dan vermoedelijk gewoon eind deze week voor de nieuwe verlaagde prijs. Heb je dus nog geen PS4 Pro, maar aas je hier al een tijdje op? Dan is nu wellicht het moment daar om toe te slaan.

We weten nog niet of het hier ook gaat om het nieuwe model van de PS4 Pro, die een stuk stiller is dan zijn voorgangers. Voorheen zat het nieuwe model alleen in de Red Dead Redemption 2 bundel, maar inmiddels zou deze ook in de losse verkoop verkrijgbaar moeten zijn.

Gelukkig kun je dit altijd op de doos checken of vooraf bij de retailer in kwestie vragen. Krijg je een oud model? Dan kun je deze eventueel retour sturen als je per se de nieuwe wilt. Het nieuwe model is voorzien van het nummer CUH-7200 en oudere modellen zijn de CUH-7100 en CUH-7116.

Bedankt voor het melden PSX-Sense gebruiker rolf77.