De eerstvolgende game die Ubisoft uitbrengt onder de Tom Clancy vlag is The Division 2, maar het ziet er naar uit dat ze nog een andere titel in ontwikkeling hebben. Er gaan al een geruime tijd geruchten rond omtrent een nieuwe Splinter Cell en een nieuw opgedoken video doet wat olie op het vuur gooien.

Spelers van Ghost Recon: Wildlands en Rainbow Six Siege hebben opgemerkt dat er ‘Skell Technology’ referenties zijn verschenen in beide titels. Speurneuzen zijn de hints gaan volgen en kwamen uit bij de website van Skell Technology, waar ze op in konden loggen.

Na het inloggen met gebruikersnaam “asantos” en wachtwoord “10068” kwam de onderstaande video tevoorschijn, die als een soort promo dient voor het fictieve bedrijf. De focus ligt hierin op het bouwen van ‘a better future today’ met allerlei soorten drones.

Wat is de link met Splinter Cell in deze? De eerste hints doken in Ghost Recon: Wildlands op na de introductie van de Sam Fisher content, wat vast niet toevallig zal zijn. Of het daadwerkelijk iets met Splinter Cell te maken heeft is nog even afwachten, maar het zou zomaar kunnen.

Hopelijk binnenkort meer informatie over welke titel het gaat.