In augustus 2017 kwam ChromaGun uit voor de PlayStation 4. De community heeft toen aangegeven dat ze het zouden waarderen als het puzzelspel ook in virtual reality te spelen zou zijn en de ontwikkelaar heeft hier naar geluisterd. Op 19 februari zal ChromaGun VR te vinden zijn in de PlayStation Store.

Pixel Maniacs ging overstag om een VR-versie van ChromaGun te maken, omdat hun inbox werd overspoeld met mails. Ze hadden aangegeven dat ze een VR-versie zouden maken als de community ze zou mailen. Dat is dus gebeurd en zodoende komt de ontwikkelaar de gemaakte belofte nu na.

De game is op één punt aangepast om zo een betere ervaring te bieden. Hierdoor is ook een constante framerate van 120 frames per seconde mogelijk. De aanpassing zit hem in de kamers, die zijn in deze uitgave iets kleiner dan in het origineel. Voor de rest is de game exact hetzelfde.

Wat wel nieuw is, is dat ChromaGun VR de PlayStation VR Aim Controller zal ondersteunen, zodat je een nog meer realistische ervaring krijgt.