IO Interactive heeft sinds de release veel activiteiten naar Hitman 2 gebracht, maar nu is het tijd voor de eerste echte grote uitbreiding. Het gaat hier om een gloednieuwe locatie die gevonden kan worden aan de oostkust van de Verenigde Staten, namelijk New York.

Spelers die de Expansion Pass in bezit hebben, die kunnen deze nieuwe locatie vandaag kosteloos binnenhalen. Samen met de release van deze nieuwe locatie brengt de ontwikkelaar ook een nieuwe campagnemissie naar de game, ‘Golden Handshake’ genaamd.

Verder komt er nog een nieuwe contract modus naar de game, die nieuwe uitdagingen presenteert, waarmee je items, prestaties en meer kunt vrijspelen. New York wordt ook voorzien van een eigen Mastery Progression systeem, waarbij spelers met elk niveau van locatiebeheersing een nieuw startpunt, pick-up door het agentschap, gereedschap of wapen voor hun inventaris krijgen, dat ze kunnen meenemen naar andere locaties en missies.

Al deze content valt onder Expansion Pack 1 die weer onder de Expansion Pass valt. Deze pas kost €39,99 los in de PlayStation Store en zit inbegrepen bij de Gold Edition.