Fans van de Ghost Recon-serie zullen ongetwijfeld al uitkijken naar 4 oktober, want dat is de dag waarop Ghost Recon: Breakpoint verschijnt. Ubisoft is natuurlijk druk bezig met dit aankomende deel, maar de ontwikkelaar heeft nu nog één laatste content update voor Ghost Recon: Wildlands uitgebracht, waarmee de uitstekende ondersteuning qua nieuwe content tot een einde is gekomen.

Deze laatste update heeft een nieuwe multiplayer modus aan Ghost Recon: Wildlands toegevoegd, genaamd Mercenaries. Het gaat hier om een PvPvE-modus voor in totaal acht spelers. Het hoofddoel in Mercenaries is om als eerste een helikopter te bereiken, waarmee je uit het gebied geëvacueerd kan worden.

Aan het begin van ieder potje is de locatie waar de helikopter zal landen nog onbekend en beschik je alleen over een mêleewapen. Geweren, gear en andere items moet je in de map zien te vinden, terwijl je dus ook dan al tegen de andere zeven spelers aan het strijden bent. Tegelijkertijd moet je ook radio transmitters vinden en activeren, waarmee de map kleiner wordt en de mogelijke extractiezone dus ook krimpt. Wanneer een speler in totaal drie transmitters heeft geactiveerd, zal de helikopter gaan landen en dan is het een race naar het extractiepunt.

Zoals gezegd is Mercenaries een PvPvE-modus, wat betekent dat je niet alleen rekening moet houden met de zeven andere spelers. Verspreid over de map verschijnen namelijk ook computergestuurde Unidad-soldaten, waar je ook nog mee af moet rekenen.

Hieronder kun je een trailer van de nieuwe Mercenaries modus voor Ghost Recon: Wildlands bekijken.