In FIFA 20 zul je weer carrière kunnen maken in de gelijknamige modus en EA heeft daar nu wat meer details over bekendgemaakt. Spelers kunnen de toekomst van hun club in deze modus nu meer vormgeven dankzij nieuwe features die naar eigen zeggen meer diepgang en authenticiteit aan het geheel toevoegen.

De nieuwe Pitch Notes op de EA website omschrijven de vele veranderingen en verbeteringen tot in detail, dus voor een compleet overzicht kan je daar terecht. Voor een snelle snack tussendoor hebben we een opsomming van de belangrijkste punten voor je hieronder.

  • Heb direct invloed op de moraal en prestaties van je team door middel van interactieve persconferenties, het rouleren van je team, één-op-één-gesprekken en meer.
  • De dynamische gebruikersmenu’s bevatten authentieke branding van de Premier League, Bundesliga, Ligue 1, LaLiga Santander, MLS en de UEFA Champions League en UEFA Europa League.
  • Controleer de potentiële “overall rating” (OVR) van je speler met Dynamic Player Potential – hoe beter ze op het veld spelen, hoe meer hun potentie groeit.
  • De beste momenten in je carrière worden uitgelicht in de News Feed met nieuwe Live News Screenshots van de wedstrijden die je speelt.
  • Creëer en pas jouw manager aan met meer opties om de lichaamsbouw, huidskleur, kleding, kapsel te bepalen en je kunt zelfs voor het eerst vrouwelijke managers maken.

FIFA 20 ligt vanaf 27 september in de winkels.