Sony heeft zojuist aangekondigd dat zij Insomniac Games hebben overgenomen en dat deze ontwikkelstudio nu onderdeel is van Sony Worldwide Studios. Deze ontwikkelaar is bekend van onder andere de Resistance-games, het Xbox-exclusieve Sunset Overdrive, Ratchet & Clank en hun meest recente hit: Marvel’s Spider-Man.

Op Twitter meldt Sony erg trots te zijn op de overname en ze zijn enorm benieuwd wat deze legendarische ontwikkelaar allemaal voor Sony gaat betekenen in de toekomst. De kans is groot dat zij een tweede deel gaan maken van Spider-Man en wellicht mogen we ook nog hopen op een nieuwe Ratchet & Clank.

Insomniac Games en Sony hebben in ieder geval altijd al een goede relatie gehad, al deed het uitstapje met de Xbox-exclusieve game Sunset Overdrive wel een beetje pijn, vooral omdat dit ook echt een hele goede game is.

@InsomniacGames is joining PlayStation’s Worldwide Studios! We are honored and thrilled to join forces with this legendary developer. Please join us in congratulating our friends and partners at Insomniac!