In samenwerking met Bandai Namco hebben we vandaag een ietwat ongebruikelijke goodie die we mogen weggeven. Het gaat om een vrij exclusieve metal plate met daarop artwork van SoulCalibur VI die je kunt winnen. We geven er twee weg.

Ben jij een groot SoulCalibur VI liefhebber en moet deze metal plate je collectie aanvullen? Doe dan zeker mee aan deze actie en om kans te maken dien je de onderstaande vraag te beantwoorden.

Vraag 1: Welke gastpersonages tref je in SoulCalibur VI?

Weet jij het antwoord? Dan kan je die zoals altijd weer via de onderstaande stappen insturen. Zet voor het gemak ook je adresgegevens er even bij!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'SoulCalibur VI'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Bandai Namco zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 11 januari 2020. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Bandai Namco.