Dissidia Final Fantasy NT is inmiddels al een flinke tijd beschikbaar en sinds de release zijn er al diverse personages als DLC voor deze vechtgame uitgebracht. De Season Pass gaf toegang tot zes karakters, waarna er nog drie andere personages als downloadbare content zijn verschenen.

Begin volgend jaar zal het tiende DLC personage voor Dissidia Final Fantasy NT verschijnen, zo heeft Square Enix aangekondigd. Het aankomende personage is Ardyn Izunia. We kennen Ardyn natuurlijk als antagonist uit Final Fantasy XV en binnenkort maakt hij dus ook zijn opwachting als vechter.

Ardyn wordt op 9 januari 2020 beschikbaar gesteld. Afgaande op de vorige releases van DLC personages voor de game, zal er op die dag een Ardyn Izunia Starter Pack in de PlayStation Store verschijnen voor €5,99. Hiermee krijg je toegang tot het personage, drie outfits, drie wapens en speciale chatberichten.

De onderstaande trailer toont de eerste beelden van Ardyn in Dissidia Final Fantasy NT en verder heeft Square Enix ook nog een gameplay video van het personage vrijgegeven.

Trailer

Gameplay