Eind maart verscheen de vechtgame Granblue Fantasy: Versus hier in Europa. Gelijktijdig werd er ook een eerste seizoen van post-launch content gestart, met onder meer nieuwe personages en stages. Dit eerste seizoen komt nu snel tot een eind.

Uitgever Cygames heeft namelijk aangekondigd dat het DLC-personage Zooey op 28 april wordt uitgebracht. Zij is de laatste vechter die onderdeel uitmaakt van de eerste Character Pass, die in totaal toegang biedt tot vijf personages. Hieronder kun je een trailer zien waarin Zooey getoond wordt.

Dat het eerste seizoen bijna afgelopen is, wil niet zeggen dat de ondersteuning van Granblue Fantasy: Versus ook stopt. Sterker nog, ontwikkelaar Arc System Works heeft nog veel meer nieuwe content in petto. Zo lanceert de Character Pass 2 ergens dit najaar, wat de start van seizoen 2 betekent. Spelers kunnen dan zes nieuwe vechters verwachten.

Daarnaast zal er ook nieuwe content verschijnen voor RPG Mode, de singleplayer campagne van Granblue Fantasy: Versus. Voor deze modus staan er nieuwe main quests op de planning. De episodes 41 tot en met 45 worden deze zomer uitgebracht en begin 2021 komen episodes 46 tot en met 50 uit.