Update: Hieronder het bericht van eerder vandaag omtrent Cuphead, nu een update. Via Twitter is aangekondigd dat de game nu verkrijgbaar is in de PlayStation Store. Daarmee is de komst van de game naar de PlayStation 4 een feit. We hebben alvast even in de PlayStation Store gekeken en de game is nu inderdaad in de Store te vinden. Cuphead kan je via deze link vinden in de PlayStation Store.

Oud bericht: Geheel onverwachts is Cuphead in de PlayStation Store verschenen. Uiteraard was dit te vroeg gepubliceerd, maar niet voordat iemand een screenshot had gemaakt. Op het moment van schrijven staat het er nog wel, maar zodra je er op klikt krijg je de foutmelding dat de pagina niet kan worden weergegeven. Cuphead kwam in 2017 uit en was aanvankelijk een Xbox-exclusive. Begin 2019 kwam de game echter ook op de Nintendo Switch uit.

Eerder gaf Geoff Keighley aan dat er vandaag “een speciale update van onze favoriete indie ontwikkelaar komt”. Het is mogelijk dat hiermee naar Studio MDHR wordt verwezen, de ontwikkelaars van Cuphead. In het kader van de Summer Game Fest 2020 is de eerder genoemde update vandaag om 17:00 uur op het volgende YouTube-kanaal te zien. Cuphead heeft een unieke stijl en is een pittige platformer met een stevige nadruk op eindbaas gevechten.