Binnen enkele maanden verschijnt de game waar men al sinds het einde van vorige eeuw op wacht, Duke Nukem Forever. Hoewel iedereen dacht dat Duke Nukem Forever nooit meer het daglicht ging zien sinds het faillissement van 3D Realms in 2009, is Gearbox Interactive er toch in geslaagd om Duke Nukem Forever af te maken en binnenkort ook uit te brengen.

Nu Duke Nukem Forever eindelijk helemaal klaar begint te geraken, zijn er toch nog enkele dingen die in orde gebracht moeten worden, zoals de eind credits. Momenteel is Gearbox Interactive namelijk opzoek naar alle mensen die ooit hebben meegewerkt aan de legendarische Duke Nukem Forever. Hiervoor heeft Gearbox Interactive een site opgericht, waar de mensen die hebben meegewerkt zich kunnen aanmelden voor in de credits te verschijnen. Maar ook fans kunnen zich aanmelden om in deze hoogstwaarschijnlijk eindeloze credits een plaatsje te krijgen. Of deze er dan daadwerkelijk in zullen verschijnen is niet zeker, dat zal je waarschijnlijk pas te weten komen als de game in mei verschijnt. Als je jezelf wilt aanmelden dan kan je dat hier doen.

Na maar liefst een ontwikkeling van 12 jaar zal Duke Nukem Forever op 6 mei het daglicht zien, vanaf dan ligt hij namelijk in de winkelrekken.