e3lgo

Morgen begint dan eindelijk de E3 en over twee dagen kunnen we de persconferentie van Sony aanschouwen om 20.00 Nederlandse tijd. Iedereen zit met smart te wachten op de aankondigingen die gaan komen en de afgelopen tijd zijn er dan ook velen geruchten op het internet verschenen. Aan de hand van deze geruchten en achtergrond informatie die de PlayStation website PSU heeft weten te bemachtigen, hebben een aantal medewerkers van de website een aantal voorspellingen gedaan. Uiteraard is het afwachten of de voorspellingen waarheid worden, maar wij wilden jullie deze niet onthouden.

Mike Harradence, UK Contributing Editor

1. Kojima Productions kondigt officieel een nieuwe game in de Metal Gear franchise aan. Deze game krijgt waarschijnlijk Raiden in de hoofdrol en zal geen Metal Gear Solid 5 worden genoemd.
2. Capcom kondigt een gloednieuwe Onimusha titel aan.
3. Het nieuwe Team ICO project zal eindelijk zijn gezicht laten zien, ondersteund met videobeelden.
4. Sony kondigt officieel de PSP Go aan en de PS3 slim zal niet te zien zijn op de E3.
5. God of War III krijgt uitgebreid aandacht en verschijnt in speelbare vorm.

Eric Blattberg, US Contributing Editor

1. Activision en Infinity Ward onthullen de multiplayer van Modern Warfare 2, die met minstens 24 spelers online te spelen is.
2. God of War III krijgt een release in ÊÊn van de eerste maanden van 2010. De reden is om niet samen te vallen met titels als Uncharted 2 en Heavy Rain.
3. Capcom kondigt Lost Planet 2 aan.
4. Insomniac Games onhult een co-op modus voor Ratchet & Clank Future: A Crack in Time die in de zomervakantie van dit jaar op de markt verschijnt.
5. Sony kondigt aan dat er een cross-game voice chat zal komen voor de PS3 die in de volgende grote firmware-upgrade zal zitten.

Justin Pinter, U.S. Contributor

1. Sony geeft God of War III enorm veel aandacht, waarbij er nieuw beeldmateriaal wordt vrijgegeven en een releasedatum.
2. Team ICO kondigt officieel TRICO aan, met daarbij nieuwe details van de game. Ook wordt er een nieuwe trailer getoond.
3. Polyphony Digital laat eindelijk Gran Turismo 5 zien.
4. Crytek kondigt hun eerste titel aan voor de PlayStation 3 en Xbox 360, die gebruik maakt van de onlangs aangekondigde CryEngine 3.
5. Rockstar en Sony kondigen hun nieuwe mysterieuze PS3 exclusive aan.
6. Square Enix kondigt hun titel Rapture aan, wat een nieuwe Massive Multiplayer Online game wordt.