motorstorm pacific rift

Er is goed nieuws voor de fans van de offroad-racers onder ons. Evolution Studios heeft namelijk naar buiten gebracht dat er nieuwe downloadable content aankomt voor haar titel Motorstorm: Pacific Rift. Deze twee DLC’s krijgen de benaming Speed en Adrenaline en voegen nieuwe tracks en voertuigen toe aan de game.

Speed
Speed bevat drie nieuwe tracks die Quicksands, Engorged en Dark Fire Swamp heten, met daarbij drie nieuwe track varianten. Deze downloadable content bevat tevens vier nieuwe voertuigen en een nieuw 48-event Mini Festival Speed weekend.

Adrenaline
Adrenaline voegt net als Speed ook drie nieuwe tracks aan de game die de namen Reefrunner, Brimstone en Hollowed Earth hebben gekregen, samen met vijf nieuwe trackvarianten. Aan dit pakket zijn ook vier nieuwe voertuigen toegevoegd en zes nieuwe karakters. De bestaande voertuigen kun je met dit pakket weer inkleuren met veel verschillende nieuwe verf.

Het is nog niet duidelijk wanneer deze twee DLC’s naar het PlayStation Network komen, evenals een prijskaartje. Wij verwachten dat daar op de E3 meer duidelijkheid over wordt verschaft.