Met de release van de gratis ‘next-gen’ upgrade voor RIDE 4 eerder deze week, hebben we in samenwerking met Milestone nogmaals een prijsvraag. We mogen namelijk twee keer een exemplaar van RIDE 4 voor de PlayStation 5 weggeven.

In deze special heb je kunnen lezen wat de next-gen upgrade zoal te bieden heeft, waaruit wel blijkt dat de game de moeite waard is. Wil je dit nu zelf ervaren? Dat kan door mee te doen aan deze actie, waarvoor je twee vragen moet beantwoorden.

Vraag 1: Hoe heet het kunstmatige intelligentiesysteem dat gebruikt wordt in deze game?
Vraag 2: Welke twee Husqvarna motoren zijn aanwezig in de game?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen. Met jouw inzending en goede antwoorden maak je automatisch kans op een van de twee exemplaren. Meer weten over RIDE 4 in het algemeen? Check dan hier onze review.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'RIDE 4'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Milestone zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 4 februari 2021. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Milestone.