Vorige week konden we jullie vertellen dat de mensen bij Bioware druk bezig zijn met het allerlaatste DLC voor Mass Effect 2 genaamd Arrival. Dit DLC zal vanaf volgende week verkrijgbaar zijn in de PlayStation Store en zal je klaarstomen voor het veelbelovende Mass Effect 3.

Vandaag zijn de allereerste gameplay beelden opgedoken van dit Arrival DLC. Jesse Houston, producer bij Bioware was vandaag namelijk de gast bij GameSpot Daily Demo, waarbij hij een korte demo speelde van het Mass Effect 2: Arrival DLC. In Mass Effect 2: Arrival moet het hoofdpersonage, Commander Shepard, een undercoveragente moeten redden die ergens op een bepaalde planeet vast zit. Hierna zal Commander Shepard zich stilletjes aan moeten gaan klaarmaken voor de grote invasie van de aankomende Reapers.

Mass Effect 2: Arrival zal vanaf volgende week verkrijgbaar zijn in de PlayStation Store voor een kleine 5,50 euro, en zal je lichtjes klaarmaken voor het ultieme gevecht tegen de Reapers in Mass Effect 3 eind dit jaar.