Er is nog zo goed als niets bekend over de nieuwste game van Jade Raymond, maar er schijnt nu informatie gelekt te zijn die enigszins aangeeft wat voor soort titel het gaat worden.

Raymond heeft al flink wat jaren geen game op de markt gebracht waar zij aan mee heeft gewerkt. Dit komt doordat ze voor een paar bedrijven heeft gewerkt waar projecten van haar werden gecanceld. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat zij begin dit jaar met hulp van Sony haar eigen studio heeft opgericht, genaamd: Haven.

De eerste game van de ontwikkelaar wordt een PlayStation-exclusive en dat wordt volgens de Italiaanse website Multiplayer.IT een online service-titel. Al eerder werd dankzij een aantal vacatures van Haven bekend dat hun nieuwe project in ieder geval multiplayer zal ondersteunen.

De nieuwe studio van Jade Raymond heeft ondertussen ook wat mensen aangetrokken die meer dan bekend zijn met het maken van Triple A-games. Zo is onder andere Sebastien Pule, de voormalige producer van Assassin’s Creed, aangetrokken en Daniel Drapeau, de voormalige gameplay director van Tomb Raider.