Een paar dagen geleden konden we jullie laten weten dat Sony’s persconferentie van dit jaar een verbluffende vijf uur zou gaan duren. Dit werd duidelijk van de invites die rond werden gestuurd. Wat ze allemaal zouden doen in vijf uur, daar werd al hevig over gespeculeerd. Veel critici vreesden al dat ze een kussen en een dekentje in hun tas zouden moeten stoppen, maar gelukkig blijkt dit niet het geval te zijn.

Van de vijf uur die op de uitnodiging staat zal de persconferentie maar anderhalf uur in beslag gaan nemen. Dit is in vergelijking met vijf uur, toch wel een wat menselijkere proportie. Waar worden de andere drieënhalf uur dan aan besteed vraag je jezelf dan af? Nou aan feesten, gamen en een speciaal optreden. Sony zorgt eerst voor optredens en snacks, daarna zal de persconferentie beginnen en dan zullen alle aanwezigen met bijna alle games die geshowed zijn zelf aan de slag kunnen. Aan het einde zal er nog een speciaal optreden zijn. Het valt dus allemaal wel mee.

3:30-5pm: Pre-show reception with world renowned DJs and LAs best food trucks including Empanadarama,Yappy Dog, Cheeseball Wagon, Komodo and more.
5-6:30pm: Press Conference
6:30-8pm: Enjoy hands on time with almost all of the press conference content on over 120 PS3 and NGP kiosks. Arcade to include special appearances and musical talent.
8-9:30pm: Special performance