GuinnessNa eerder op de avond te hebben gemeld dat Infinity Ward het Guinness World Records heeft gehaald, is er vanavond nog iemand ingekomen met een uniek record. Ditmaal is het de online afdeling van Sony die de eer heeft. Maar Sony Online Entertainment (SOE) komt er niet alleen in, want ze hebben de prestatie samen gehaald met popgroep The Dares.

Wat hebben ze gedaan wat zo uniek is dan? The Dares heeft in samenwerking met SOE een concert gegeven vandaag in de realistische én virtuele wereld tegelijk. Terwijl The Dares op het podium stonden op de E3, zorgde SOE ervoor dat het concert live te horen was op het PlayStation Network. Een zeer unieke prestatie die dus beloond is met een vermelding in het Guinness World Records- Gamers Edition.

Daarom feliciteren wij zowel SOE als The Dares met hun fantastische prestatie en dat er maar meerdere mogen volgen. Hopelijk veel meer live concerten in PlayStation Home ofniet?

SOE & The Dares

Van links naar rechts: Torrie Dorrell (SOE), Matt Peterson (Drums), Martin Lascano (Bass), Ben Peterson (Lead Guitar/Vocals) and Gaz Deaves (Guinness World Records).