Air Conflicts: Secret Wars komt uit op 1 juli 2011 en wordt ontwikkeld door Games Farm. De game is een arcade flight simulator die zich afspeelt in een WO I én II setting.

Je zal 48 missies moeten voltooien verspreid over 7 campagnes en kan hierin kiezen of je met Arcade of Simulatie controls wil spelen. Het zal ook mogelijk zijn om met de Move controller te vliegen en in sommige vliegtuigen is het mogelijk om met deze controller het staartgeschut te bedienen.

Voordat je het luchtruim zal kunnen kiezen moet je een keuze maken uit meer dan 16 vliegtuigen. Deze vliegtuigen hebben ieder zijn eigen sterke en zwakke punten. Er zullen missies zijn met opdrachten als patrouilleren, sneaken, hit & run, bommen droppen en andere vliegtuigen escorteren. Na enkele missies heb je de mogelijkheid om diverse skills te upgraden. Naast de campaign modus zullen er ook multiplayer modi zijn voor maximaal acht spelers, zowel lokaal als via internet.

Een aantal features:

  • De zeven campagnes zijn elk gebaseerd op een verzetsbeweging in de tweede wereld oorlog.
  • Unieke historische veldslagen, zoals de belegering van Tobruk, de strijd van de Neretva Bridge, en Operatie Belt in Polen.
  • Vecht voor de idealen van de belangrijkste verzetsbewegingen zoals de People’s Liberation Army en Partisan Detachments van Joegoslavië, De Poolse Armia Krajowa, en de Franse Maquis.
  • Er zijn meer dan twintig verschillende landschappen, elk afzonderlijk gedetailleerd naar de tijdsperiode.
  • Bestuur meer dan 16 individuele vliegtuigen, zowel met Eerste Wereldoorlog als Tweede Wereldoorlog instellingen.
  • Machine gun je vijanden, dog fight, bombardeer gronddoelen en schiet raketten op grondtroepen en vijandelijke voertuigen.

Ook hebben we wat screenshots en een trailer voor jullie.

http://youtu.be/_q1pbwHnhbY