Operation Flashpoint: Red River

Operation Flashpoint: Red RiverOperation Flashpoint: Red River speelt zich af in Tajikistan, waarbij je de rol aanneemt van een soldaat uit de US Marine Corps. De game speelt zich af in de nabije toekomst, waar het land het toneel is van een oorlog tussen de Verenigde Staten en China. Het verhaal van de game is verdeeld over drie hoofdstukken, waarbij elk level in je eentje of met vier spelers via de drop-in, drop-out coöperatieve modus te spelen is.

In Operation Flashpoint: Red River is het mogelijk om aan de vooravond van de missie te kiezen met welke wapens je de strijd aangaat. Ook is er een XP-systeem waarmee je jouw huidige wapens en voorwerpen kunt verbeteren.

Prijs: €21,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

The Fights: Lights Out

The Fights: Lights Out The Fight is een vechtgame waarin je de strijd aangaat door met de PlayStation Move-bewegingscontroller te vechten. Als bokser ga je met blote vuisten gevaarlijke vechters van over de hele wereld te lijf. Je begint als simpele vechter, maar door te trainen in de sportschool en straatgevechten te winnen werk je jezelf op tot topvechter.

De PlayStation Eye-camera registreert elke beweging die je met de PlayStation Move-controller maakt, waardoor je zelf de jabs en uppercuts kunt plaatsen bij je tegenstanders. Je hebt allerlei stoten tot je beschikking om de tegenstander de baas te zijn.

Prijs: €12,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Killzone 3

Killzone 3 Ook in de derde Killzone-game pakken spelers de wapens op om te strijden tegen de buitenaardse Helghast. De shooter gaat verder waar het vorige deel ophield: op Helghan, de thuisplaneet van de kwaadaardige vijand. Keizer Visari is dood en op Helghan barst een machtstrijd los. De overgebleven soldaten van de ISA moeten dit keer niet proberen de oorlog te winnen, maar hem te overleven.

Spelers komen allerlei nieuw wapentuig tegen zoals robots zo hoog als flats en Helghast met jetpacks die de ISA-soldaten vanuit de lucht aanvallen. Ook zullen spelers zelf nieuwe wapens kunnen oppakken en verschillende voertuigen kunnen gebruiken op hun overlevingstocht. Op die tocht komen ze door een nucleaire woestenij, buitenaardse jungles en grote poolvlaktes.

Nieuws in Killzone 3 is de mogelijkheid om de verhaalmodus volledig met twee personen door te spelen. Dit kan uiteraard online via het PlayStation Network, maar ook met twee man op één spelcomputer dankzij een splitscreen-optie. Daarnaast is er nog een competitieve multiplayeroptie waarin twee teams van online spelers het in verschillende modi tegen elkaar opnemen.

Prijs: €21,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

PRE-ORDER TIP: Uncharted 3: Drake’s Deception

Nathan Drake is terug. Samen met zijn oude vriend Victor Sullivan gaat hij op zoek naar een verloren stad, de beruchte ‘Atlantis of the Sands’. Tijdens zijn zoektocht komen Nathan en Victor onder andere terecht in het hart van de Arabische woestijn. De geheimen van de verloren stad worden langzaam onthuld en al gauw wordt hun reis een wanhopige poging op overleven waarin Nathan Drake wordt geconfronteerd met zijn grootste angsten.

Prijs: €46,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja