Het is alweer tijd voor de vijfde prijsvraag en die organiseren we in samenwerking met Koch Media. Zij hebben ons namelijk wat losse games opgestuurd en het gaat dan om Goat Simulator 3 (PlayStation 5), Gungrave G.O.R.E (PlayStation 5), DAKAR Desert Rally (Xbox) en After the Fall (PlayStation VR).

Vier totaal verschillende games en we geven die allemaal apart weg. We houden het voor deze actie ook lekker simpel, want het enige wat je moet doen is ons een mailtje sturen met daarin welke game je wilt hebben. Maak keuze uit één van deze vier games en wie weet kan je er binnenkort mee aan de slag.

Meer dan dat hoef je niet te doen. Hieronder hebben we per titel een trailer om je te helpen kiezen uit deze games. Keuze gemaakt? Volg dan de onderstaande stappen en mail jouw voorkeur door!

Goat Simulator 3

Gungrave G.O.R.E

After the Fall

DAKAR Desert Rally

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Koch Media'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Koch Media zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 5 januari 2023. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Koch Media.