Een game die deze E3 zeker wat spotlights stal was Assassin’s Creed 2. We werden getrakteerd op een prachtige cinematic trailer en vervolgens kregen we tijdens de Sony persconferentie ook nog eens een ingame demo te zien van de game. Vooral de dubbel hidden blades moord sloeg meteen aan bij het grote publiek.

Onlangs heeft de producer van Assassin’s Creed 2 Sebastien Puel een interview gehad met het Spaanse blad Hobby Consolas. In dit interview heeft Puel een hele interessante opmerking gemaakt. Hij heeft namelijk aangekondigd dat Assassin’s Creed 2 een online functie zal gaan krijgen. Deze functie zal in de vorm komen van een speciale kamer die je kan in richten met objecten die je verzameld tijdens de Story Mode. Ook zal je je vrienden kunnen uitnodigen in jou kamer zodat ze kunnen zien wat jij allemaal al hebt verzameld.

Puel vergeleek de online functie met de Home apartementen. Verdere details over de online functie wilde hij nog niet kwijt. Vanaf 17 november mogen we weer de assassin gaan uithangen in Venetië.