Na vorige maand, toen iedereen Playstation Plus had, maakte EA Games daar weer goed gebruik van. In plaats van een beta te maken voor het aankomende spel Burnout CRASH! gaven zij gratis de vorige Burnout weg op Playstation Plus. Omdat iedereen gratis Playstation plus had, hebben heel veel mensen deze game gespeeld.

Omdat Burnout Paradise toch al weer een paar jaar oud is en er heel wat andere racegames zijn langs gekomen in deze tijd, moesten ze iedereens aandacht weer trekken. Met deze marketingstunt is dat zeker gelukt. Weer helemaal dat gevoel beleven als je iemand laat crashen tegen een muur en de vrijheid die je voelt als je door Paradise city rijdt.

De nieuwe teaser die net uit is laat niet veel zien van Burnout: Crash, maar geeft ons toch weer een beetje dat oude gevoel terug. De cartoonstijl die de teaser heeft laat zien hoe grappig doch urban Burnout is. En zoals altijd met Burnout eindigt dit, net zoals de titel van dit deel al zegt, met een CRASH! Als er meer beelden vrijkomen van dit spel, houden we jullie op de hoogte.