Vanaf 5 april draait The Super Mario Bros. Movie in de bioscopen en dat is natuurlijk een film die liefhebbers van games moeten gaan checken. Maar nog mooier is dat je misschien wel gratis kunt gaan, want in samenwerking met Illumination mogen we namelijk vrijkaarten en goodies weggeven.

Om precies te zijn hebben we vier prijzenpakketten en die bestaan uit het volgende:

  • Twee vrijkaartjes voor The Super Mario Bros. Movie
  • Sleutelhanger
  • Tote bag

Zin om naar de film te gaan en wat leuke goodies te scoren? Doe dan mee aan onze prijsvraag en geef antwoord op de volgende twee vragen:

Vraag 1: Wie spreekt de stem van Mario in?
Vraag 2: Welke rol vertolkt Charlie Day in de film?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen. Je hebt tot volgende week zaterdag de tijd om mee te doen, nadien zullen we de winnaars per mail benaderen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Mario Bros. Movie'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Illumination zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 8 april 2023. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Illumination.