In februari 2020 werd bekend dat de medeoprichter van Rockstar Games, Dan Houser, de ontwikkelaar had verlaten. Na drie jaar stilte liet hij in juni dit jaar weten dat hij de studio Absurd Ventures had opgericht. Een nieuwe studio die zich bezig gaat houden met allerlei vormen van entertainment, dus niet louter games.

Het is vervolgens weer een klein half jaar stil geweest, maar mogelijk zit er nu iets in de pijplijn. Er zijn namelijk twee handelsmerken geregistreerd onder Absurd Ventures: American Caper en A Better Paradise. Deze handelsmerken werden al op 28 juli 2023 geregistreerd, maar zijn nu pas bekend geworden.

Het zegt vrij weinig, maar interessant is dat de Chief Operation Offering, Wendy Smith, laatst in een interview met Variety aangaf dat ze binnenkort met verschillende aankondigingen zullen komen omtrent projecten waar ze mee bezig zijn. En volgende week is het natuurlijk tijd voor The Game Awards.

Nu ook de handelsmerken opduiken, zou het zomaar kunnen zijn dat de studio van Dan Houser tijdens dat evenement met één of meerdere aankondigingen komt. Mocht dat het geval zijn, dan lees je het natuurlijk hier op PlaySense.