Na Skarlet, Kenshi en Rain is het nu eindelijk tijd voor Freddy Krueger, die al eind juli werd aangekondigd. Freddy Krueger is het eerste karakter in de Mortal Kombat serie die niet uit een game komt, want hij heeft totaal niks te maken met games, alleen met de film ‘A nightmare on Elm street’.

Ook is er natuurlijk een compatibility pack (de vierde om precies te zijn), die het mogelijk maakt online tegen Freddy Krueger te moeten vechten, als andere mensen de DLC wel hebben gekocht en jij niet. Om dit aantrekkelijk te maken om te downloaden zetten de Netherrealm Studios (die de game gemaakt hebben) er altijd 2 gratis ‘Klassic costumes’ bij.

Dit keer is het de beurt aan Sub Zero en zijn mechanische versie Cyber Sub Zero. Cyber Sub Zero speel je in de story vrij, dus als je denkt die heb ik niet, moet je eerst nog wat verder komen in het verhaal. Het Sub Zero kostuum komt uit Mortal Kombat 3, dit is het kostuum zonder masker, zodat het hoofd van Sub Zero is te zien. Het kostuum van Sub Zero is klassic, omdat zijn pak nog op stoom loopt en het lijkt ook meer op de pakken van de Klassic Cyrax en Sektor.

De ‘Compatibility pack’ ligt al in de winkel en de Freddy Krueger DLC liggen deze week in de winkel. En om alvast wat aandacht te krijgen zijn er 2 video’s van beide DLC verschenen. De Freddy Krueger DLC video heeft al op de site gestaan, maar de compatibility pack video nog niet, dus geniet ervan. Want om Freddy Kueger zelf te kopen kost 4 euro.