Duke Nukem Forever kon van de gaming pers niet veel goeds te horen krijgen, het spel werd namelijk aardig afgekraakt door verschillende grote sites. Van ons kreeg het spel een 6.5, voldoende maar niet heel goed. Als je de review nog wilt lezen, klink dan hier op deze link.

Maar Take-Two verwacht, na alle slechte reacties op Duke Nukem, dat het spel toch winstgevend zal worden. Ze zeiden dat ze het jammer vonden dat het nieuws over deze game niet goed was, maar dat ze opgelucht en blij zijn dat het toch nog wat geld opgebracht heeft, want dat zou betekenen dat de game wel veel gekocht werd.

Ook liet Take-Two weten dat ze al veel winstgevende games verkochten, zoals NBA 2K11, LA Noire en Red Dead Redemption. Ze vertelden ook dat er onderhand 11 miljoen Red Dead Redemption games zijn verkocht, waaronder twee miljoen Undead Nightmare discs. Er zitten ook nog wat games aan te komen van Take-Two die waarschijnlijk ook veel winst op gaan leveren, dit zijn bijvoorbeeld Bioshock Infinite en Borderlands 2.