Als er iets is wat Sucker Punch enorm goed doet is het wel achter hun product blijven staan. InFamous 2 heeft het enorm goed gedaan in de winkels en is beladen met positieve reviews, wat reden genoeg zou zijn voor Sucker Punch om er flink wat prijzige DLC tegenaan te smijten.

In plaats daarvan kiest Sucker Punch er voor om alweer hun derde DLC pakket uit te geven voor deze game welke ook weer volledig gratis zal zijn. Dit pakket zal het mogelijk maken om de twee bazen hierboven te implementeren in de UGC missies. Ook is het nu mogelijk om meerdere missies aan elkaar te linken als ze een verhaal vertellen.

Dat is nog niet alles, het is nu ook mogelijk om de UGC missies te reviewen en wat nuttige informatie achter te laten voor andere spelers die de missies wellicht ook willen spelen. Tot slot heeft Sucker Punch nog een aantal zaken gepatched en kleine dingen toegevoegd. De volledige update is hier te vinden.

• Relative Health. You can now change “Health” and “Cole’s Energy” modifiers as percentages.
• Volume/Monitor Reset. New “Reset When’ option on Volume and Monitor logic objects lets you change how or when they can be reset after being triggered.
• Author Mission Search. Search results will now display the level author’s name.