Sonic wordt twintig jaar en dat moet uiteraard gevierd worden. SEGA doet dit door een nieuwe game te maken met Sonic in de hoofdrol, namelijk Sonic Generations. In het spel kan je met de jonge en de oudere versie van de blauwe egel aan de slag gaan.

In Sonic Generations zal Sonic het soms lastig krijgen. Hij moet het onder andere opnemen tegen Doctor Robotnik. Niet alleen tegen hem, maar ook met Silver, Chaos en Metal Sonic zal Sonic het moeten uitvechten. Een trailer van deze boss fights kan je hieronder zien.

http://youtu.be/Uw5mxuibYOs

Naast al dat geweld zijn er ook nog de gewone levels waarin je een zo snel mogelijke tijd moet afleggen. In het vijftien minuten durende filmpje zien we Sonic door Seaside Hill en Sky Sanctuary rennen. Naast de beelden kan je ook een interview horen van CNET met Aaron Webber. Dat kan je allemaal horen en zien in het onderstaand filmpje over Sonic Generations.

Sonic Generations zal een mix worden tussen klassieke en moderne elementen. Hoe het zich gaat vertalen in de game weten we op 4 november.