We zijn langzamerhand de maand november binnen gedrongen, de maand waarin de grootste releases van het jaar zullen plaatsvinden of al reeds hebben plaatsgevonden. Zo hebben we Uncharted 3 al uitgebreid kunnen spelen en aankomende week zullen Modern Warfare 3 en The Elder Scrolls V: Skyrim ook haar release vinden.

Als we nog ietsjes langer wachten, namelijk tot 18 november, kunnen we ook Saints Row: The Third gaan spelen. Deze knotsgekke game heeft veel grote verwachtingen en de game wordt veelal gezien als een “lachertje” (positieve zin). We hebben op het internet een foto gespot waarin we een kaartje zien met daarop een online pass voor deze game.

In de foto betreft het wel de Xbox360 versie, maar waarom zou de ene console wèl een online pass krijgen en de ander niet? De kans is dus ontiegelijk groot dat ook wij een online pass zullen krijgen. Dit fenomeen is niet bepaald bekend gemaakt door THQ en we kijken dan ook stom verbaasd op. Het nadeel van een online pass is uiteraard dat als je de game tweede hands koopt, de code hoogstwaarschijnlijk niet meer werkt en dan kan je niet van de online functies genieten. Wat zo’n online pass op het PSN uiteindelijk zal gaan kosten is niet bekend.