Je kon al in onze review lezen dat we Soul Calibur V beoordeelden met een prachtige 9. Nu mogen we in samenwerking met Namco Bandai maar liefst 10 pakketten van Soul Calibur V weggeven. Het pakket wat je kunt winnen bevat een T-Shirt en een tas van de game.

We houden het deze keer heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is namelijk een e-mail te sturen. Je moet wel minimaal 50 XP hebben op PSX-Sense wil je in aanmerking komen voor een Soul Calibur V goodiepakket. Ook moet je in je e-mail je gebruikersnaam vermelden. Details over meedoen vind je hieronder.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Soul Calibur V pakket'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Namco Bandai zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 19 februari 2012. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Namco Bandai.