Tijdens de E3 waren er twee nieuwe, hoewel toch oude bekende, personages bekend gemaakt die de Playstation All-Stars zullen gaan vergezellen in Sony’s nieuwste Smash Bros-achtige fighting game. Daarnaast werd aangekondigd dat de game ook op de Vita het levenslicht zal gaan zien. Of je dus thuis speelt of in de trein kun je zelf kiezen, maar wanneer je die keuze zal gaan krijgen werd niet bekend gemaakt.

Ondertussen is daar verandering in gekomen, want via het Playstation Blog werd bekend gemaakt dat de game hier uit zal gaan komen op 24 oktober. Tevens worden mensen die al zeker zijn de game te willen halen beloond wanneer ze de game pre-orderen. Je hebt dan toegang tot exclusieve kostuum setjes om je vechtersbazen nog leuker of stoerder aan te kleden. Deze kostuums zijn niet alleen van toepassing op de personages tot op heden bekend zijn, maar ook voor de aanvulling aan het rooster waar wij nog niet van op de hoogte gesteld zijn.

Op bovenstaand plaatje zie je dat Phil Lynch, Content Manager van SCEE, twee vraagtekens heeft geplaatst wat dus kan betekenen dat we minstens twee nieuwe toevoegingen mogen verwachten. Tijdens de presentatie op de EVO in Las Vegas om 6 uur, wat voor ons dus neerkomt op 3 uur vannacht, zal Sony ons gaan verlossen van de spanning.