Recent verscheen de Ratchet & Clank HD Trilogy voor de PlayStation 3, welke wij met een mooi cijfer beoordeelden. Met een relatief rustige zomer voor de boeg haal je met deze collectie een mooi pakket aan games in huis waar je wel even mee vooruit kan. Mocht je door een dure vakantie geen geld meer overhebben, dan hebben we hier een mooie oplossing voor in samenwerking met Sony PlayStation!

Wij mogen tweemaal de Ratchet & Clank HD Trilogy voor de PlayStation 3 weggeven. Het enige wat je hiervoor moet doen is de volgende vraag beantwoorden.

Vraag: Wat is de naam van het deel dat dit najaar op de PlayStation 3 moet gaan verschijnen?

Weet jij dit antwoord? Stuur dan een mailtje naar [email protected] Vermeld in dit mailtje je naam, nickname en adresgegevens. Zet als onderwerp Ratchet neer, zodat we het overzicht kunnen bewaren en wie weet kun jij jezelf op korte termijn gelukkig prijzen met een exemplaar van deze game.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Ratchet'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Sony Computer Entertainment Benelux zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 30 juli 2012. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony Computer Entertainment Benelux.