Sommigen van jullie zal het ontgaan zijn, anderen niet, maar Uncharted 3 krijgt er volgende maand een stuk of 50 Trophies bij. Deze zullen allemaal gelinkt zijn aan de downloadbare content van de afgelopen maanden. Met patch 1.13 kun je als echte Trophy hunter weer aan de slag gaan, maar wij vragen ons af – wie doet dat nu nog?

Veel games krijgen gezamenlijk met de komst van DLC nieuwe Trophies, maar bij de Uncharted reeks is dit tot nog toe nooit het geval geweest. Bij Uncharted 2 maakte Naughty Dog en Sony de keuze deze Trophies niet met terugwerkende kracht in te lassen en met Uncharted 3… doen ze dat weer.

Wij duimen voor de liefhebbers dat er geen Trophies bij zitten waarbij je talloze kills gemaakt moet hebben, want het is enorm lullig dat je dingen die je al vaak van tevoren behaald hebt nog eens moet doen. Laat staan dat je volledige matches moet afspelen – en winnen! Daarnaast is de multiplayer ook niet zo overbevolkt als die van Battlefield 3 en Call of Duty: Modern Warfare 3. Onze harten gaan uit naar de Uncharted fans.