Recent lieten we jullie weten dat de klassieker Grand Theft Auto III naar de PlayStation 3 zou gaan komen als PS2 klassieker. De release stond gepland voor deze week in in ieder geval Amerika. Over Europa is niet gesproken, maar dat neemt niet weg dat er een kans bestond dat de game ook naar de Europese PlayStation Store zou gaan komen. Als jullie echter hebben opgelet zullen jullie de game niet bij de Amerikaanse en niet bij de Europese PlayStation Store update zien staan.

De game blijkt vertraagd te zijn op het allerlaatste moment, zo laat Sony weten. De reden van vertraging heeft te maken met last-minute issues aangaande een licentie voor een bepaalde audiotrack die in de game te horen is. Op dit moment is Rockstar Games druk bezig om het probleem te verhelpen zodat de game alsnog snel in de PlayStation Store zal verschijnen. Wanneer precies is niet bekend.

“There were some last minute issues with getting clearance for a certain audio track in the game,”[…]”But the teams at Rockstar are on it to review how to best get this title on PSN.”