http://playsense.nl/images/file/img_4f609a31884d7.jpg
Eerder vandaag onthulden Guerrilla Games en Sony dat we in oktober een heuse Killzone Trilogy mogen verwachten waarin alle drie de tot op heden verschenen delen zullen zitten. Maar zoals iedereen wel weet is enkel het origineel oorspronkelijk niet op de PlayStation 3, maar op de PlayStation 2 verschenen.

Aan de hand van deze aankondiging heeft Michiel van der Leeuw van Guerrilla Games een aantal vragen beantwoord over Killzone HD. Op basis van zijn antwoorden weten we dat Killzone HD ook los in de PlayStation Store zal gaan verschijnen. Tevens hebben ze de besturing aangepast, zodat dit beter overeenkomt met de twee delen die op de PlayStation 3 zijn verschenen. Verder zal de game een resolutie hebben van 720p en draaien op 30 frames per seconde. Helaas ontbreekt de 3D ondersteuning en hetzelfde geldt voor een Remote Play optie voor de PlayStation Vita.

Als laatste, Killzone HD zal helaas geen online multiplayer bevatten, maar wel een split-screen modus, waarin tegen bots gespeeld kan worden.