Vandaag zal firmware 4.25 gaan verschijnen en deze update is enkel interessant voor PlayStation Plus abonnees, want het brengt een upgrade met zich mee aangaande de ‘Cloud Storage’. Als je abonnee bent, dan kun je de savedata van games ook online opslaan en tot op heden had je maximaal 150MB tot je beschikking. Na het installeren van de firmware update zul je beschikking hebben over 1GB. In dat opzicht is het een forse vooruitgang, nietwaar?

De upgrade zal verder zonder enige invloed zijn op je al in de Cloud Storage opgeslagen saves, dus je hoeft je geen zorgen te maken. Of deze firmware update verplicht is voor elke PlayStation 3 gebruiker, dat is niet bekend en het is ook niet bekend of deze firmware update meer features met zich meebrengt. We verwachten van wel, aangezien het wat opmerkelijk is om digitale ruimte middels een firmware update te vergroten. Dat zou immers op de server instelbaar moeten zijn.

Mochten er meer veranderingen zijn, dan laten we dit vanzelfsprekend weten. Verder is er nog een leuke nieuwe actie voor PlayStation Plus abonnees, want zij kunnen de game Jet Set Radio HD voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita later vandaag downloaden tegen een korting van 10%. De prijs voor deze game zonder korting staat op €7.99. Verder zul je Scott Pilgrim vs The World gratis kunnen downloaden en Double Dragon Neon later deze maand.