Pro Evolution Soccer 2013 is recent verschenen en in onze recensie kreeg de nieuwe footie van Konami een zeer mooi cijfer. In samenwerking met Konami mogen we om de lancering te vieren vijfmaal een mooi Pro Evolution Soccer pakket weggeven met vanzelfsprekend de game. Hetgeen je kunt winnen is een exemplaar van Pro Evolution Soccer 2013 voor de PlayStation 3, een Pro Evolution Soccer 2013 t-shirt en een unieke steelcase, zodat je de game stijlvol kunt opbergen.

Het enige wat je moet doen is even de onderstaande vraag beantwoorden en dat opsturen naar het prijsvraag e-mailadres en dan maak je automatisch kans op één van de vijf Pro Evolution Soccer 2013 pakketten. Kortom, het is weer lekker gemakkelijk dus wacht niet langer en doe mee aan de prijsvraag en misschien kun jij jezelf binnenkort gelukkig prijzen met dit mooie pakket.

Vraag: Wat is de Aziatische naam van Pro Evolution Soccer 2013?

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'PES 2013'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Konami zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 3 oktober. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Konami.