Het PlayStation Plus abonnement wordt met de dag aantrekkelijker. Waar Sony eerder liet weten dat bestaande PlayStation Plus+ leden ook een aantal spellen gratis mogen downloaden op hun PlayStation Vita, liet Sony weten er vandaag nog een schepje bovenop te doen. De komende weken is een jaarabonnement voor Music Unlimited (de muziekdienst van Sony) voor PlayStation Plus leden namelijk aan te schaffen voor 12 euro, waar een lidmaatschap op Music Unlimited normaal 10 euro per maand kost.

Music Unlimited is een muziekdienst waarmee reclamevrij muziek gestreamd kan worden naar onder andere PS3, PSP, PS Vita, PC, Mac, iPod, iPhone en Android apparaten.

Voor de mensen die geen PlayStation Plus lidmaatschap hebben en toch geïnteresseerd zijn in Music Unlimited is er ook goed nieuws, Sony biedt deze mensen namelijk een jaarabonnement aan voor 60 euro.

De actie zal hier in Nederland waarschijnlijk met de aankomende Store update ingaan, en omdat Sony nog niet heeft aangegeven hoelang deze actie duurt, raden we je aan om snel een lidmaatschap af te sluiten mocht je geïnteresseerd zijn.