Sleeping Dogs was een redelijk onverwachte topper die heel veel gamers heel erg blij maakte. Het wachten op GTA V zal nog wel heel eventjes duren, maar Sleeping Dogs was een fijne game in hetzelfde genre met toch een geheel nieuwe vibe. Square Enix heeft Sleeping Dogs al met meerdere DLC packs ondersteunt waarvan de grootste de Halloween missie pack was.

Voor de volgende cosmetische DLC pack liet Square Enix de fans kiezen uit twee thema’s. Beide packs bevatte een buff, uniek wapen en een voertuig. De eerste keuze is gebaseerd op Journey to the West, hetzelfde volksverhaal waar Enslaved op gebaseerd is. Deze pack bevat de Sun WuKong Monkey skin samen met een magische staff, 50% melee buff en een unieke motor die op wolken rijdt. De andere pack is een brandweer thema met een firefighters’ outfit, onbreekbare bijl, schade verminderende buff en een brandweerauto.

Door naar de screenshots hieronder te kijken zul je zelf wel kunnen zien welk thema heeft gewonnen. Deze premium add-on pack zal samen met The Movie Master Pack binnenkort in de PS Store te koop zijn. In de Amerikaanse PS Store zal hij morgen al te krijgen zijn voor een prijs van $1.99. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze prijs zich vertalen naar €1.99.