Ratchet & Clank: QForce verscheen eind vorig jaar op de PlayStation 3 en de bedoeling was dat de game gelijktijdig voor de PlayStation Vita zou verschijnen. Dit was helaas niet haalbaar en de game voor de handheld werd uitgesteld naar eind januari. Deze week had de game moeten verschijnen, maar merkwaardig genoeg ontbreekt ieder spoor van Ratchet & Clank: QForce voor de PlayStation Vita.

Wat het nog wat mysterieuzer maakt is dat Sony enige tijd terug via Twitter aangaf dat de game op 29 januari zou gaan verschijnen, maar deze tweet is inmiddels weggehaald. Doordat de game bij de PlayStation Store update ontbrak gingen mensen erom vragen en Morgan Haro van het PlayStation Blog zou er even induiken. Kort daarop kwam hij met het bericht dat ze naar de ‘timeline’ van de game zouden gaan kijken, maar tot op heden is het stil.

Insomniac heeft verder niets met de game te maken, maar gaf wel aan dat de eerder aangegeven releasedatum een fout was ondanks dat januari als releasemaand wel correct was. De ontwikkelaar van de game is Tin Giant, maar zij blijven stil. Ook Sony is tot op heden stil en dat is wat vreemd, aangezien Sony in dit soort gevallen veelal wel duidelijk is of duidelijkheid verschaft.

Het is dus even afwachten hoe het er met de game voor staat. Zodra we wat horen lees je het hier.