Op de afgelopen E3 in Amerika werd er door Microsoft een exclusive game aangekondigd uit één van de succesvolste franchises van Tom Clancy: Splinter Cell. Het nieuwe deel uit de stealth reeks heet Splinter Cell: Conviction en zou voor het eerst niet naar de andere consoles komen. Maar vandaag is er plotseling een aanwijzing opgedoken wat dit zou kunnen tegenspreken.

PS3Center.com heeft namelijk iets gevonden wat kan bewijzen dat de game alsnog naar de PlayStation 3 en PC komt. Op elke officiële website van een game staan de logo’s van de gameconsoles onderaan, zo ook op de site van Splinter Cell: Conviction. Maar bij deze zit nu een aardig gat ertussen waar het logo van de PS3 en PC kan komen te staan. Kijk maar naar de vergelijking met de site van Assassin’s Creed II.

Het is misschien vergezocht, maar het toeval is dat bij andere games van dezelfde uitgever Ubisoft niet zo’n gat onderin zit. Andere exclusives hebben de logo’s gewoon naast elkaar zoals het hoort. Laten we alsnog hopen dat Splinter Cell: Conviction alsnog naar de PlayStation 3 komt, want het zou toch wel zonde zijn als wij er niet van mogen genieten.