Defiance is een game waarover je niet zoveel te horen krijgt, terwijl het toch een game is die een genre aansnijdt wat nou niet bepaald veel voorkomt op de consoles. Deze MMO verdient wellicht iets meer aandacht, maar tussen al het grote nieuws over de next-gen consoles en GTA V door is dat ook een beetje moeilijk.

Gelukkig helpen wij Trion Worlds graag aan wat extra publiciteit. Kort geleden bevestigde Trion namelijk dat de game een lente-game gaat worden, de releasedatum valt op 2 april, 2013. Een belangrijk fase in de ontwikkeling. Tevens werden er drie verschillende edities van de game aangekondigd, met elk een andere inhoud en prijs. Namelijk de Standard (€49,98), Collector’s(€69,98) en Ultimate Edition(€99,98). De enorme inhoud van de speciale edities kun je aanschouwen door hier te klikken.

Wanneer je de game besluit te reserveren, ontvang je nog enkele extra’s welke hieronder opgesomd staan.

  • Toegang tot de bèta
  • Een exclusief wapen (verschilt per retailer)
  • 3 dagen XP boost
  • In-game titel: “Iron Demon”
  • Outlander outfit

Om al een beetje in de stemming te komen gaf Trion ook een live-action trailer vrij, waarin het gevoel wat je bij het spelen van Defiance zou moeten ervaren goed naar voren komt. Deze kun je hieronder bekijken.