Volgens een anonieme bron van VideoGamer werkt Guerrilla Games momenteel aan Killzone 4. Dat mag geen verrassing zijn, aangezien het gerucht gaat dat Sony deze game gezamenlijk met de PlayStation 4 zal gaan tonen op 20 februari. Echter was dat niet de enige informatie die de anonieme bron prijsgaf.

Killzone 4 zou namelijk tegelijkertijd met de PlayStation 4 moeten gaan verschijnen. Dat betekent dus dat Killzone 4 een launchgame van de nieuwe console zal zijn – mits dit klopt – en dat is geen verkeerde titel om je lancering mee te beleven. Een interessant detail is dat Sony bij de aankondiging van de PlayStation 3 voor het eerst Killzone 2 liet zien (de beruchte E3 2005 trailer) en daar blijft het niet bij…

Toen de PlayStation Vita aangekondigd werd gaf Sony aan dat er een Vita versie in de maak was. Nu met alle PlayStation 4 geruchten duikt de franchise van Guerrilla weer op. Het is een simpele optelsom, afgaande op de voorgaande jaren. Maar weet wel dat dit geen officiële bevestiging is – iets wat wellicht al duidelijk was. Op 20 februari zullen we meer weten.