http://playsense.nl/images/file/img_511a771891c18.jpg

Zoals we inmiddels allemaal wel weten was er een historische nacht op 1 mei 2011, dit was namelijk de nacht dat Osama Bin Laden vermoord werd. De schutter die verantwoordelijk was voor de drie kogels in het hoofd van Osama zit nu alleen zonder baan thuis. De nu gepensioneerde schutter die Osama zijn hersenen over het gezicht van de terrorist zag liggen is ongerust over zijn toekomst.

In een interview met Esquire geeft hij aan geen pensioen te hebben, geen health benefits en niet eens een uitkering. Alhoewel de man als held wordt gezien door zijn daad in Abottabad stopte hij ermee na een carrière van 16 jaar. Doordat hij alleen eerder stopte heeft hij geen recht meer op de 2200 dollar per maand als hij de 20 jaar had volgemaakt.

In de hoop toch nog geld te kunnen verdienen heeft zijn oom geprobeerd hem een baan te regelen bij Electronic Arts, maar tevergeefs. Electronic Arts weigerde namelijk met de man samen te werken, een reden hiervoor werd niet gegeven.

“Hij heeft enorme risico’s genomen” vertelt de vader van de schutter, “Maar hij heeft geen enkele tegemoetkoming gehad”.