Eerder vandaag kon je al lezen dat je met het uitspelen van de GRID 2 singleplayer een verbluffende 30 uur bezig bent. Ook hebben we al een paar mooie trailers mogen bewonderen die je, als je ze gemist hebt, hier nog een keer kan bekijken. Nu zijn er ook een aantal interessante nieuwe screenshots verschenen.

Eén van de screenshots laat ons een rode Audi zien die – jawel -aan het driften is. Hiermee wordt dus bevestigd dat het driften ook in GRID 2 weer terugkomt als los onderdeel. Dat is geweldig, aangezien GRID de eerste en laatste racegame was die een goed drift onderdeel had sinds Need For Speed: Underground naar mijn mening. Was het in GRID niet heerlijk om de bocht perfect aan te snijden, een heerlijke lange drift streak te halen en het dan nog eens in een slow-mo replay terug te zien?

Dat terug zien is al leuk voor jezelf, maar je wilt je beste momenten toch het liefst met de hele wereld delen. Ontwikkelaar en uitgever Codemasters ziet het belang van het sociale aspect in en heeft een YouTube upload functie geïntegreerd en dat is nog maar het begin. Er zijn voldoende ranglijsten waar je naar de top kan komen en ook voor je vrienden ben je niet veilig, want elk moment kan je een rival request van ze ontvangen.

GRID 2 ligt vanaf 28 mei in de schappen. Geniet ondertussen nog van de nieuwe screenshots en bekijk de video-preview en hands-on voor onze voorlopige mening over GRID 2.